Military Work – med från början på EM-resan!

Europa kokar när gruppspelsmatcherna i EM har dragit igång. På Military Work är vi särskilt glada över att svenska herrlandslaget klarat sig genom kvalet, play-off och träningsmatcherna. Självklart för att vi håller på Sverige men även för att Military Work har levererat personal till Svenska fotbollförbundets, SvFF, plan- och spelarskydd under alla hemmamatcher på Friends Arena! Personalen som arbetar är hämtade ur vår QRF och alla har andra sysselsättningar till vardags men förenas genom extrajobb hos MW. Allt samordnas av våra QRF-chefer som i sin tur tar ut personalstyrkan inför varje uppdrag. När vi samlas på arenan genomför vi en matchspecifik säkerhetsgenomgång tillsammans som leds av SvFF innan vi börjar lösa uppgiften. Hela syftet med uppdraget är att våra landslagsspelare och gästande lag ska känna sig trygga på plan. Eventuella omhändertaganden genomförs av ordningsvakter som vi samarbetar med under uppdraget.

Så nu när vi löst vår uppgift genom hela kvalet, play-off och träningsmatcherna så önskar vi laget lycka till i EM och laddar om inför höstens VM-kval!

/Elias, MW Stockholm
 

SNABBFAKTA UPPDRAGET

Uppdragsgivare: SvFF
Plats: Friends Arena
När? Herrlandslagets matcher
Omfattning: ca 40 – 60 pers/match
Tider: Kvällar och helger
Anmälan QRF: Klicka här!

Vill du veta mer?
Maila mattias.albertsson@militarywork.se

Comment