Military Work är i fortsatt stark tillväxt och har fattat beslut om etablering av ett lokalt kontor i Boden. Military Work har sedan tidigare huvudkontoret i Stockholm och öppnade i augusti 2016 ett kontor i Malmö. Syftet med etableringen i Boden är att möta marknadens efterfrågan i norra Sverige.

För Military Work är närhet till förband, marknad och individ nyckeln till framgång. Vår filosofi är att verka där vi kan göra nytta och bidra till Försvarsmaktens förmåga att attrahera och behålla personal i Boden som den anrika och betydelsefulla försvarsmaktsort det är. Vår ambition är att det skall ge en positiv effekt för regionen genom att flera har möjlighet att rota sig efter avslutad tjänst eller parallellt med ett deltidsengagemang

Mikael Karlsson, vd Military Work

I samband med etableringen i Boden har Gabriella Olofsson rekryterats till det lokala Boden kontoret. Gabriella Olofsson gjorde värnplikten på I19 i Boden och har därefter utbildats till specialistofficer och är reservofficer.

Jag välkomnar Gabriella Olofsson till Military Work. Gabriella kommer att arbeta med marknadskontakter och försäljning och är en utmärkt representant för oss. Hon har sedan tidigare bred erfarenhet med dokumenterad effekt.

Mikael Karlsson, vd för Military Work

Är du intresserad av att bemanning eller rekrytering i Boden alternativt civilt jobb så hör av dig till oss på Military Work så sätter vi dig i kontakt med Gabriella.

Comment