Den 24 november var det åter igen dags för Military Work-dagen i Region Mälardalen. 

Under året har regionen skapat en mycket stark tillväxt, med nya kollegor och nya uppdragsmöjligheter tillsammans med nya kunder och vårat samarbete med Försvarsmakten. Utöver detta har Military Work lyckats med att under året etablera nya regionskontor i Malmö, Jönköping och Boden med mycket gott resultat. 

En tradition som vi inte tummar på, oavsett hur mycket vi växer, är Military Work-dagen. Vårt största event där samtliga kollegor träffas och för en kväll ägnar vi oss åt att umgås, summera våra framgångar och titta lite in i framtiden, samtidigt som vi avnjuter middag och knyter nya kontakter med varandra.

Precis som tidigare år passar vi på att under kvällen premiera några av våra medarbetare som gjort något extra förtjänstfullt. I år delades det ut tre hedersbetygelser till Jacob Berglund, Carl Rosengren och Adam Nordin. Tre medarbetare som verkligen visat på handlingskraft, problemlösning och föregångsmannaskap.

Tre hedersutnämnelser till medarbetare på Military Work

Eftersom att vi till vardags är ute på olika uppdragsplatser är det otroligt viktigt för oss att vi med jämna mellanrum samlas och knyta kontakter med varandra. Därför är det vid varje tillställning riktigt kul att se att hur många vi har blivit och den bredd av uppdrag som vi tillsammans löser, varje dag.

Inför nästa års Military Work-dag hoppas jag att vi kommer att behöva större lokaler och att vi är ännu fler kollegor som får möjligheten att ses för denna kväll.

Det är tack vare våra gemensamma värderingar från Försvarsmakten som vi lyckas bygga denna gemenskap och nå den tillväxt som vi har gjort.

Tack alla inblandade för en mycket trevlig kväll och ett mycket bra arbete under 2017.


Marcus Andersson
Regionchef Mälardalen


 

Comment