I fredags var jag som representant för Military Work närvarande på I19 när, under högtidliga former, avgående chefen överlämnade fanan till överste Ulf Siverstedt. 

Vi på Military Work tackar, numera general, Mikael Frisell för ett gott samarbete och ser fram emot att bygga vidare på en gemensamt intressant lösning av personalförsörjningen i Försvarsmakten och kompetensförsörjningen i Norrbotten. 

IMG_0446.JPG

Det var mycket tydligt under både ceremonin och den efterföljande lunchen att generalen har varit en mycket uppskattat chef och ledare. Något vi själva har märkt av då de krigsförband I19 producerat resulterat i mycket duktiga soldater med rätt attityd. 

IMG_0449.JPG

 

Vi på Military Work vill passa på att tacka för ett gott samarbete och önskar både avgående och pågående chef I19 ett stort lycka till i framtiden och ser fram emot att fortsätta jobba mot gemensam mål. 

Magnus Brevemark Regionchef Norr Military Work

Comment