För andra gången på kort tid hade jag äran att närvara på ett förbandschefsbyte, denna gång på F21 där jag själv tjänstgjorde flera år i slutet av min egen karriär som aktiv officer. 

IMG_0460.JPG

Avgående flottiljchef Öv Carl-Johan "Clute" Edström har genomfört tre år som flottiljchef detta avslutar hans 26-års närvaro vid förbandet. Han är en populär chef/ledare och individ, som kommer att saknas av många. Jag har haft förmånen att ha Clute som närmast chef när han var divisionschef på 212:e Stridsflygdivision, Urban Blå. Jag önskar honom all lycka i sin fortsatt karriär och jag hoppas att vi stöter på varandra igen. Nu närmast skall han tjänstgöra i Afghanistan vilket jag är övertygad kommer gå hur bra som helst.

IMG_0468.JPG

Jag vill samtidigt önska F21:s nya chef Öv Claes Isoz varmt välkommen till sin nya befattning. Jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med F21 med den nya chefen på plats.

Magnus Brevemark Regionchef Norr Military Work

Comment