Det är något speciellt med Stockholm. Varje gång jag kommer hem till Norrbotten känner jag det. Även om jag trivs där nere så är det skönt att komma hem. 

I söndags vara jag nere i Stockholm igen, den här gången för att medverka på Hemlängtan, en gemensam ansträngning från Norrbottens kommuner att påminna de som flyttat ner om vad som finns här uppe. Naturen, lugnt, kulturen och självklart människorna - det är nått speciellt med oss - men det är lätt att dras med i Storstadspulsen och tro att man inte saknar det. 

IMG_0478.JPG

 

Under söndagen var vi på plats på Fotografiska museet och jag tillsammans med andra arbetsgivare informerade om möjligheterna till spännande jobb här uppe. Det var kul att se att så många kom förbi och var intresserad av oss på Military Work men även de andra medverkande. 

 

Har du hemlängtan? Är du intresserad av att flytta upp? Läs mer på www.militarywork.se/hemvandare så tar vi nästa steg i karriären tillsammans. 

Magnus Brevemark Regionchef Norr Military Work

Comment