VI VET VART DU ÄR PÅ VÄG.

 Din resa tar inte slut för att du muckar. Tvärtom.

Du har nu massor av kunskap och erfarenheter som är väldigt eftertraktade på arbetsmarknaden. Vi vet, för vi fångar upp många talanger som dig. Du har utvecklat både ansvarstagande och stresstålighet.

Du har förmågan att vara flexibel men samtidigt stabil och du vet hur viktigt det är med rätt attityd för att laget ska lyckas.

Det är sådana som dig vi letar efter. 

Det är vårt jobb att skapa vinnarlag. Vi anställer allt från projektledare till fibertekniker. Och vi vet att du är lämpad för många jobb du kanske inte ens har tänkt på själv.

Oavsett om ditt nästa steg är sommarjobb eller en tjänst som verkställande direktör

Gör en spontanansökan till oss och börja din karriär på Military Work.

Letar du sommarjobb?

Våra kunder behöver dugliga medarbetare inför sommaren. Det betyder att vi har många olika uppdrag som passar dig som till exempel studerar, precis har avslutat din militära grundutbildning eller av andra anledningar vill jobba i sommar.

hur kan du göra karriär med Military Work?

Boka in ett "Första samtal" som sker över telefon med en av våra medarbetare. Under samtalet kan vi svara på frågor som du kan tänkas ha kring karriär, hur du översätter dina militära kunskaper och erfarenheter till civila meritvärden etc. Under samtalet kan ni tillsammans ta fram en karriärplan för dig. Det första mötet tar cirka 20 minuter.