Sverige|  Danmark|  Suomi

Q: Vilken tjänst passar mig bäst?
A: Vilken tjänst som passar dig bäst beror på dels dina tidigare erfarenheter från det militära men också från det civila. Våra rekryterare är experter på att översätta militära kunskaper och erfarenheter till civila meritvärden. Om du känner dig osäker på vad som passar dig, gör en spontanansökan så kommer du i samtal med rekryteraren att se vad som passar dig.

Q: Vad finns det för jobb på Military Work?
A: På Military Work finns det fem kategorier av anställda:

Q: I vilka länder finns Military Work?
A: Military Work har kontor i Sverige, Finland och Danmark med lokal verksamhet riktad mot respektive lands Försvarsmaktsutbildad personal. Military Work är dock verksam i fler länder och vi har bland annat utfört uppdrag i Tyskland, Litauen och Kongo.

Q: Hur får jag tag på någon från Military Work?
A: Om du inte finns i vårt kompetensnätverk sedan tidigare kan du göra en spontanansökan eller söka en av våra befattningar. Du kan läsa mer om våra befattningar här. Om du vill prata med en av våra kundansvariga kan du hitta våra lokalkontor här.

Q: Räcker det men att bara gjort lumpen för att jobba på Military Work?
A: Alla som har genomfört en militär grundutbildning i Sverige är behöriga att söka våra befattningar. Med militär grundutbildning avses godkänd värnpliktstjänstgöring, GMU, GSU-US och GU-F.

Q: Är Military Work en del av Försvarsmakten?
A: Nej, men Military Work är ett partnerföretag till Försvarsmakten sedan 2013. Military Work var faktiskt det första företaget som signerade det avtalet.

Q: Vad tjänar man på Military Work?
A: Din lön beror på din befattning och din erfarenhet men vi har en ingångslön på minst 24 000 kr i månaden som heltidsanställd med månadslön. Som timanställd varierar lönen beroende på uppdrag.

Q: Kan jag fortsätta jobba som GSS samtidigt?
A: Ja. Om du är kontinuerligt anställd (GSS/K) är det mycket viktigt att ditt arbete hos oss inte negativt påverkar din anställning i Försvarsmakten. Som tidvis tjänstgörande (GSS/T) uppmuntrar vi våra anställda att tjänstgöra i Försvarsmakten, dels för att det stärker Sveriges försvar men också för att det ger dig som individ en möjlighet att komma in igen och umgås med vänner och förbättra dina militära kunskaper.

Q: När och var får jag min lönespecifikation?
A: Din lön är släpande och betalas ut den 25:e nästkommande månad. Dina lönespecifikationer kommer finnas tillgängliga på: https://www.vismaspcs.se/anvandare/logga-in eller i appen ”Visma Min Lön” senast 2 dagar innan löneutbetalning. Då din första lönespecifikation är klar kommer du få ett mail till din angivna mailadress med inloggningsuppgifter till Visma. Har du inte fått ett mail besöker du ovanstående adress och hämtar ett lösenord genom att gå igenom stegen för ”glömt lösenord?”. Om detta inte fungerar kontaktar du din Konsultchef.