Hemvändare?

Skoter.jpg
 

Längtar du tillbaka hem?

Visst är det kul att testa nått nytt ibland. Men nog är det skönt att komma hem också. Vi är många som flyttat söder ut någon gång i livet, för att studera, för att jobba eller för att tjänstgöra i Försvarsmakten tillexempel.

Men det är inte mycket som slår den norrländska naturen eller lugnet här uppe. Så ta chansen och flytta hem. 

Vi är en tillväxtregion, vi står för en stor del av Sveriges basindustri och det råder ordentlig arbetskraftsbrist. Inte bara de klassiska industrierna som sysselsatt Norrbotten tidigare utan även nya verksamheter etableras sig här upp, internationella företag flyttar hit delar av sin verksamhet på grund av våra unika omständigheter även den norrbottniska entreprenörsanden är hög och många företag startas här upp. Det gör att vi kan erbjuda dig med rätt kompetens eller utbildning ett riktigt bra jobb. 

Dessutom ligger flera förband och regementen i regionen för dig som vill börja eller fortsätta din deltids tjänstgöring i Försvarsmakten. 

Nedan kan du hitta de uppdrag vi ska tillsätta just nu, om något av dem låter intressant sök direkt till det, annars kan du enkelt göra en spontanansökan så tar vi kontakt med dig. 

Magnus Brevevik Regionchef Norr

Magnus Brevemark
Regionchef Norr