Sverige|  Danmark|  Suomi

Vem är du?
Om du är duktig på administration och/eller bokföring ska du ansöka till att bli administratör på Military Work. Allt från administrativt lagda individer till kvalificerade administratörer med spetskompetens och mångårig erfarenhet kan göra karriär på Military Work.

Du uppfyller en eller flera av följande punkter:
o Tjänstgöring och utbildning i administrativ tjänst i FM
o Gymnasial utbildning från administrativt orienterad linje
o Starkt administrativt engagemang i föreningsliv
o Administrativ fallenhet och lätt för att hantera information

För att jobba på Military Work behöver du ha en bakgrund i svenska, finska eller danska försvarsmakten.

Nybörjare?

Du är intresserad av att arbeta med administration och är beredd att lägga energi på att lära dig ett eller flera administrativa system. Du har en hög generell ansvarskänsla och har förmåga att arbeta självständigt under perioder. Du har tidigare haft nytta av din kunskap att uttrycka dig på ett lättbegripligt sätt i tal och skrift.

Erfaren?

Du är etablerad inom ett eller flera administrativa områden och har kompetens för att ta ett större ansvar eller att arbeta med komplex administration. Du är van att delge närmsta chef vad du behöver för att lösa uppgiften och din erfarenhet gör att du är duglig på att estimera tidsåtgång inom administration.

Expert?

Du har kompetens att ta ett helhetsansvar kring administrativa lösningar. Din erfarenhet gör att du kan omsätta dina kunskaper på olika typer av behovsnivåer samtidigt som du agerar mentor och rådgivare både till chefer och kollegor inom ett eller flera områden.

Var: Hela Sverige

När: Löpande tillsättning, ansök nu om du söker jobb inom 0-18 månader

Omfattning: Oftast heltid men vi söker även visstidsanställda och timanställda

Sök en av dessa tjänster direkt eller gör en öppen ansökan nedan.

Din karriär som administratör på Military Work.


Military Work ser långsiktigt på befattningskategorin och kompetensutvecklar medarbetare över tid. Antingen som specialist inom en bransch eller mot andra befattningar genom fördjupande kurser.

Lön: Ingångslön på minst 24 000 kr i månaden. Tidigare militär och civil erfarenhet vägs in.

Sök nu