Sverige|  Danmark|  Suomi

Bli sjukvårdsinstruktör på Military Work

Military Work erbjuder sjukvårdsutbildning inom ramen för vår Training Wing. Vi växer och söker fler som vill jobba med oss. Har du genomfört grundläggande sjukvårdsutbildning i Försvarsmakten och vill bli utbildad till HLR och L-ABC instruktör?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan. Vi går ut med information när nästa utbildningstillfälle närmar sig.

Om utbildningen

Du har genomfört sjukvårdsutbildningar i Försvarsmakten, kanske har du även tillämpat dina kunskaper i skarpa situationer. Nu är det dags för dig att lära andra.

Military Work söker dig som har erfarenhet av sjukvård och vill bli HLR och L-ABC instruktör. Efter genomförd utbildning med godkänt resultat kan du jobba för Military Work som sjukvårdsinstruktör.

Om våra instruktörer

Military Work genomför utbildningen tillsammans med G&H Group AB. Huvudinstruktören har en lång bakgrund från Försvarsmakten av sjukvårdstjänst och sjukvårdsutbildning.

Han har bland annat tjänstgjort i Försvarsmaktens specialförband och har övats och prövats i många svåra situationer.

Jobb efter utbildningen

Efter att du blivit godkänd som instruktör kan du jobba på Military Work som sjukvårdsinstruktör. Vi utbildar våra kunder i bland annat HLR och L-ABC där du kan vara en del av vårt instruktörsteam.

Med vår Training Wing utvecklar vi individer, grupper och metoder. Vi tror att utbildning och fortsatt lärande är en nödvändighet för att bygga konkurrenskraftiga organisationer.

Vi har lång erfarenhet från utbildning och pedagogik. Utöver vår bakgrund från utbildning inom försvaret har vi utbildare med lång civil erfarenhet.

Anmäl intresse genom att fylla i formuläret.

* indicates required