Sverige|  Danmark|  Suomi

Vem är du?
Om du är intresserad av att arbeta med händerna samtidigt som du antingen jobbar i grupp eller enskilt hos kunder ska du ansöka till att bli montör på Military Work. Military Works montörer arbetar med allt från att montera vikväggar och försvarsutrustning till att installera nätverk och montera bygg- och modullösningar av olika slag. Ibland kan arbetet vara klurigt men du lär dig efterhand och agerar aldrig ensam innan du är upplärd. Du behöver inte ha en praktisk utbildning med dig sedan tidigare. Alla från de utan tidigare erfarenhet till seniora montörer och installatörer kan göra karriär hos Military Work. Uppdragen varierar i svårighetsgrad och det finns stor möjlighet att lära sig på jobbet.

För att jobba på Military Work behöver du ha en bakgrund i svenska, finska eller danska försvarsmakten.

Nybörjare?

Du är intresserad av ett nytt arbete inom ett område du inte har erfarenhet av sen tidigare. Du tycker att det är stimulerande att arbeta med händerna och se resultat av ditt arbete efter genomförd arbetsdag. Arbetet är på en nivå där alla med rätt inställning och attityd klarar av att leverera effekt.

Erfaren?

Du har erfarenhet av att arbeta inom installation och montage sedan tidigare och söker dig mot mer avancerade arbetsuppgifter och/eller mer komplexa miljöer. Du har goda färdigheter inom verktygshantering och känner dig bekväm med att ansvara för ditt eget arbete.

Expert?

Du har kompetens att ta större ansvar inom totallösningar avseende installation och montage. Din erfarenhet gör dig till särskilt duglig inom ett eller flera områden. Du kan agera rådgivare till närmsta chef och är redo att vara mentor till både nya och mer erfarna kollegor.

Var: Hela Sverige

När: Löpande tillsättning, ansök nu om du söker jobb inom 0-18 månader

Omfattning: Oftast heltid men vi söker även visstidsanställda och timanställda

Sök en av dessa uppdrag direkt eller gör en öppen ansökan nedan.

Din karriär som montör på Military Work.

Military Work ser långsiktigt på befattningskategorin och kompetensutvecklar medarbetare över tid. Antingen som specialistmontör inom en bransch eller mot andra befattningar genom fördjupande kurser. Som montör jobbar du i olika stora grupper beroende på kund och uppdrag. Du kan söka jobbet som montör utan särsklid utbildning och kommer under din tid på Military Work lära dig från seniora kollegor. Efter några år kan det bli din tur att lära ny kollegor hur det går till.

Lön: Ingångslön på minst 24 000 kr i månaden. Tidigare militär och civil erfarenhet vägs in.

Sök nu