Sverige|  Danmark|  Suomi

Vem är du?
Om du är duktig på att planera, leda och administrera ska du ansöka till att bli projektledare hos Military Work.

Vi söker individer med erfarenhet från någon typ av ansvarsbefattning upp till etablerade seniora projektledare.

Beroende på erfarenhet och utbildning leder du varierande verksamheter och projekt. Allt från korta uppdrag till projekt som pågår i flera år. Det kan också förekomma att du är rådgivande till kunder och uppdragsgivare.

För att jobba på Military Work behöver du ha en bakgrund i svenska, finska eller danska försvarsmakten.

Nybörjare?

Du har en fallenhet för att koordinera och samordna verksamhet och vill göra detta till ditt yrke. Om du inte haft en koordinerande tjänst sedan tidigare har du erfarenhet av detta från föreningsliv eller privata åtaganden. Det viktigaste är din strävan och vilja att leverera rätt på utsatt tid.

Erfaren?

Du har arbetat med samordning och koordinering under en tid och vill göra detta i en mer komplex och/eller avancerad miljö med fler rörliga delar. Du är bekväm att ta ett helhetsansvar för ditt arbete och agera självständigt. Du är redo att leda projekt utan att nödvändigtvis ha formellt personal- och/eller budgetansvar.

Expert?

Du är en etablerad och självständig projektledare inom ett eller flera områden. Din erfarenhet gör att du har förmåga att på avancerad nivå självständigt ta ansvar för ekonomiska kalkyler och budget kopplat till ditt arbete. Du är bekväm i att leda andra utan att vara deras chef och har dokumenterad förmåga att leverera projekt på avancerad nivå inom dina expertområden.

Var: Hela Sverige

När: Löpande tillsättning

Befattning: Projektledare

Omfattning: Oftast heltid men vi söker även visstidsanställda och timanställda

Sök en av dessa tjänster direkt eller gör en öppen ansökan nedan.

Din karriär som projektledare på Military Work.

Military Works projektledare arbetar främst inom försvarsindustrin, tillverkningsindustrin och inom logistik. Beroende på erfarenhet och utbildning tjänstgör man i en befattning som motsvarar kompetensnivån man besitter. Vissa projektledare arbetar med handgriplig koordinering av flöden medan andra leder långsiktiga insatser inom ett eller flera specialområden där budget- och resultatansvar är en naturlig del.

Lön: Ingångslön på minst 24 000 kr i månaden. Tidigare militär och civil erfarenhet vägs in.

Sök nu