Karriärplanering

Vi på Military Work arbetar med att hitta uppdragsgivare där dina kunskaper och erfarenheter från det militära är efterfrågade och behövda. Du är eftertraktad och vi söker dig som behöver en ny utmaning och vill vara en del av Military Work.

 

 

Så här går det till:

Karriärplannering

BOKA ETT MÖTE MED MILITARY WORK

Vi på Military Work arbetar med att hitta uppdragsgivare där din bakgrund som soldat, sjöman, gruppbefäl och yrkesofficer är efterfrågad och behövd. Du är eftertraktad och vi söker dig som behöver en ny utmaning och vill vara en del av Military Work.

Boka in ett "Första samtal" som sker över telefon med en av våra medarbetare. Under samtalet kan vi svara på frågor som du kan tänkas ha kring karriär, hur du översätter dina militära kunskaper och erfarenheter till civila meritvärden etc. Under samtalet kan ni tillsammans ta fram en karriärplan för dig. Det första mötet tar cirka 20 minuter.  


Intervjuerna är alltid anpassade efter individen och bygger på din bakgrund och vilka målsättningar du har. Vi pratar bland annat om vad du är intresserad av och möjligheterna påbörja eller utveckla dina karriärmöjligheter hos Military Work.


Vår rekryterare är experter på att matcha dina erfarenheter från både försvarsmakten och civilt med uppdrag hos Military Work!