Karriärplanering

Vi på Military Work arbetar med att hitta uppdragsgivare där din bakgrund som soldat, sjöman, yrkesofficer eller reservofficer är efterfrågad och behövd. Du är eftertraktad och vi söker dig som behöver en ny utmaning och vill vara en del av Military Work.

Boka ett möte genom att fylla i ett enkelt formulär så kommer vi att kontakta dig för en intervju där vi gemensamt tittar på vilka av våra uppdrag som kommer att passa dig.

 

Så här går det till:

Karriärplannering

När vi har mottagit dina uppgifter kommer en av våra rekryterare att kontakta dig för en kortare telefonintervju. Detta är ett första steg för att vi ska kunna lära känna varandra och skapa förutsättningar för att gå vidare framåt.


Beroende på hur din situation ser ut och vilken typ av uppdrag som är aktuella hos Military Work just nu ser vi till att du bokas in för ett karriärplaneringsmöte med ansvarig rekryterare i rätt region. Alternativt skapar vi gemensamt en plan för hur vi behåller kontakten tillsdess att det är lämpligt för ett personligt möte.


Intervjuerna är alltid anpassade efter individen och bygger på din bakgrund och vilka målsättningar du har. Vi pratar bland annat om vad du är intresserad av och möjligheterna påbörja eller utveckla dina karriärmöjligheter hos Military Work.


Vår rekryterare är experter på att matcha dina erfarenheter från både försvarsmakten och civilt med uppdrag hos Military Work!


Boka ett möte nu.