Vad är militärt ledarskap bra till?

Military Work anställer endast personer med militär bakgrund. Vi söker dig som tidigare tjänstgjort i Försvarsmakten eller som är reservofficer idag. Är du intresserade av nya utmaningar och vill veta vad dina militära egenskaper har för värde i näringslivet, prata med oss. 

Trupp- eller tekniskofficer med mångårig erfarenhet?

Är du en erfaren truppofficer med prövat ledarskap eller har du en bakgrund som teknisk officer? Vill du ta nästa steg i din civila karriär? Då är Military Work helt rätt för dig. Vi är experter på att identifiera, översätta och validera dina kunskaper och färdigheter från din tid i Försvarsmakten. 

Military Work har sedan vår start tagit fasta på att alla de goda kunskaper och färdigheter som fostras i Försvarsmakten är efterfrågade på arbetsmarknaden. Det är grunden i vår affärsidé och alla våra medarbetare har en militär bakgrund.

DSC_7411.JPG

Just nu har vi en stor efterfrågan på duktiga chefer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Ludvika. 

Just nu har vi en stor efterfrågan på duktiga chefer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Ludvika. 

Just nu behöver vi särskilt dig som bor eller vill flytta till Dalarna.

En av våra kunder är ett stort industriföretag i Ludvika som vi kompetensförsörjer med duktiga chefer.  Vi har flera aktuella tjänster så hör av dig så snabbt som möjligt. 

Det är välkänt att militärt chefs- och ledarskap är uppskattat. Det finns många reservofficerare och f.d. yrkesofficerare i ledande positioner i näringslivet. 

Det ledarskap som övas och prövas kontinuerligt i Försvarsmakten fungerar bra även i det civila.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan