Vad är militärt ledarskap bra till?

Military Work anställer endast personer med militär bakgrund. Vi söker dig som tidigare tjänstgjort i Försvarsmakten eller som är reservofficer idag. Är du intresserade av nya utmaningar och vill veta vad dina militära egenskaper har för värde i näringslivet, prata med oss. 

Är du en erfaren truppofficer med prövat ledarskap eller har du en bakgrund som teknisk officer? Vill du ta nästa steg i din civila karriär? Då är Military Work helt rätt för dig. Vi är experter på att identifiera, översätta och validera dina kunskaper och färdigheter från din tid i Försvarsmakten. 

 

Just nu behöver vi dig som bor eller vill flytta till Dalarna.

En av våra kunder är ett stort industriföretag i Ludvika som vi kompetensförsörjer med duktiga chefer.  Vi har flera aktuella tjänster så hör av dig så snabbt som möjligt. Vi letar extra mycket efter dig som bor eller vill flytta till Dalarna.

 Just nu har vi en stor efterfrågan av duktiga chefer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Ludvika.   Vi söker framför allt dig med gedigen ledarskapserfarenhet på trupp samt dig med en bakgrund som teknisk officer. 

Just nu har vi en stor efterfrågan av duktiga chefer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Ludvika. 

Vi söker framför allt dig med gedigen ledarskapserfarenhet på trupp samt dig med en bakgrund som teknisk officer. 

Det är välkänt att militärt chefs- och ledarskap är uppskattat. Det finns många reservofficerare och f.d. yrkesofficerare i ledande positioner i näringslivet. 

Det ledarskap som övas och prövas kontinuerligt i Försvarsmakten fungerar bra även i det civila.

Military Work har sedan vår start tagit fasta på att alla de goda kunskaper och färdigheter som fostras i Försvarsmakten är efterfrågade på arbetsmarknaden. Det är grunden i vår affärsidé och alla våra medarbetare har en militär bakgrund.

Har du en bakgrund som officer i svenska Försvarsmakten och är intresserad av att få nytta av alla din erfarenhet, både civil och militär, i ditt nästa jobb? Gör då en intresseanmälan, så kallad spontansökan, direkt!
 

Här nedan kan du se några av våra tjänster som vi just nu har utlyst:  

 

Karriärplanering

Militärt ledarskap är mycket efterfrågat hos våra kunder! 
Vill du ta nästa steg i karriären? Boka in ett första samtal med oss direkt. 

Boka ett möte med Military Work

Vi på Military Work arbetar med att hitta uppdragsgivare där din bakgrund som f.d. yrkesofficer är efterfrågad och behövd. Du är eftertraktad och vi söker dig som behöver en ny utmaning och vill vara en del av Military Work.

Boka in ett "Första samtal" som sker över telefon med en av våra medarbetare. Under samtalet kan vi svara på frågor som du kan tänkas ha kring karriär, hur du översätter dina militära kunskaper och erfarenheter till civila meritvärden etc. Under samtalet kan ni tillsammans ta fram en karriärplan för dig. Det första mötet tar cirka 20 minuter.