Har du planerat in ett omfall för regniga dagar i sommar?

Blå himmel, kall öl, gassande sol och lata dagar. Den svenska sommaren är helt fantastisk. Men vår bakgrund i Försvarsmakten har lärt oss vikten av att omfallsplanera. När det värsta händer då är vi redo att snabbt göra förändringar och ändå åstadkomma våra mål. En plan är inte bättre än reservmetoderna vi har till förfogande. 

Anmäl dig till vår jobbpool.

Military Works jobbpool finns till för dig som har militär bakgrund och vill jobba extra, till exempel under sommaren. Vi har många typer av uppdrag, allt från enstaka dagar på event och arenor till sammanhängde jobb över flera veckor för dig som vill tjäna lite extra. Är du student eller GSS/K soldat eller sjöman med mycket ledighet passar detta dig extra bra. 

 

Vi söker främst dig som vill arbeta inom yrkesområden där startsträckan för soldater och sjömän är kortare till fullgod arbetstakt, tex:

  • Lager

  • Produktion

  • Trädgårdsskötsel

  • Serviceyrken, såväl tekniska som administrativa

  • Tjänster som kräver C eller BE-kort

Vem är du?

Du har en utbildning från svenska Försvarsmakten och en vilja att arbeta extra vid ett eller flera tillfälle i sommar. Det kommer ges möjlighet att arbeta både kortare och längre perioder.

Krav

  • Genomförd värnplikt eller GMU/GU.

Nästa steg

Du kommer att bli kontaktad för ett personligt möte alternativt informationsträff när du har visat intresse genom att söka via formuläret. 


 

Övrigt

Är du heltidstjänstgörande i Försvarsmakten förväntar sig Military Work att du på ett ansvarsfullt sätt disponerar din ledighet så att av Försvarsmakten förväntad återhämtning äger rum.

När du arbetat en tid för Military Work kommer du kunna boka ett karriärplaneringsmöte för att titta på vilket som ska bli ditt nästa karriärsteg - tex fortsatt extrajobb eller diskutera vad du vill arbeta med efter fullgjord tjänstgöring. Har du i dagsläget inte ett tidvis engagemang i Försvarsmakten kan Military Work stötta dig att hitta en tjänst som passar dig, dina intressen och ditt civila jobb. 

I videon nedan visar vi hur Military Work hjälper dig med militär bakgrund att hitta civila jobb. Både som sommarjobb och extrajobb, men även heltidstjänster resten av året.