Behöver du rätt medarbetare?

 

Military Work är ett kompetensförsörjningsföretag specialiserat på att hjälpa civila företag att bemanna och rekrytera personal med en bakgrund inom Försvarsmakten. Läs mer om personal med rätt attityd. 

Vill du komma i kontakt med en av våra säljare så kan du boka in ett kort telefonmöte eller varför inte träffas direkt. 


Korttidsbemanning

Våra tjänster sträcker sig från korta uppkomna behov som vi löser med vår så kallade QRF (Quick Reaction Force). Det är extrapersonal som är beredda tt rycka in på kortare uppdrag när behovet finns. Läs mer här.

Bemanning

 Om du har behov av personal över en längre tid kan du hyra av oss. Vi är arbetsgivaren och tar hand om administrationen. Du får rätt person, på rätt plats med rätt utrustning. Läs mer om vår bemanning här.


Rekrytering

Om du istället är intresserad av att direkt rekrytera en ny medarbetare så kan Military Works rekryterare ta hand om processen och vi kommer genom våra profiltagningar och tester leta efter rätt kandidat i vårt nätverk. Läs mer om rekrytering genom Military Work här.

ENTREPRENAD

Är du i behov av en helhetslösning? Inga problem! Vi har erfarenhet av att leda hela verksamheter och sköter då både personalbehovet och genomförandet. Läs mer om entreprenad här.

Vill du veta mer? Boka in ett kort telefonmöte med en av våra säljare så kan de berätta mer om hur vi kan hjälpa er med kompetensförsörjningen på ert företag. 

Vill träffa oss? Boka in ett möte så kommer en av våra säljare ut till er, eller så är ni varmt välkomna till ett av våra kontor.