medarbetare med rätt attityd

 

Military Work är ett kompetensförsörjningsföretag specialiserat på att hjälpa civila företag att bemanna och rekrytera personal med en bakgrund inom Försvarsmakten. Läs mer om personal med rätt attityd. 

Vill du komma i kontakt med en av våra säljare så kan du boka in ett kort telefonmöte eller varför inte träffas direkt. 

MW Executive

MW Executive är Military Works tjänst för företag som behöver prövad och erfarna chefer och ledare.

MW Consultancy

MW Consultancy är Military Works tjänst för företag som behöver konsulter med unik kompetens och rätt attityd, formad av Försvarsmakten. 
Vi jobbar med en stor mängd uppdrag, både i Sverige och internationellt, där vi löser våra kunders kompetensbehov. Läs mer om MW Consultancy.


MW Professional

HELTID

Om du har behov av personal kan vi hjälpa till med allt från bemanning över tid till direktrekrytering och hjälper gärna till att hitta det upplägg som passar bäst hos just er. Oavsett upplägg så finns vi här för att se till att ni har rätt personal på rätt plats vid rätt tillfälle och med rätt utrustning. I vårt vanligaste upplägg står vi som arbetsgivare och tar hand om rekryteringsprocess samt administration. Läs mer om vår bemanning här. I andra änden av spektret har vi direktrekrytering där vi hjälper till att hitta rätt individ som redan från första dagen anställs av er som Kund. Läs mer om rekrytering genom Military Work här.

KORTTIDSBEMANnING 

Våra tjänster innefattar även lösningar på korta uppkomna behov som vi löser med vår så kallade QRF (Quick Reaction Force). Det är extrapersonal som är beredda att rycka in på kortare uppdrag när behovet finns. Läs mer här.

 

ENTREPRENAD

Är du i behov av en helhetslösning? Inga problem! Vi har erfarenhet av att leda hela verksamheter och sköter då både personalbehovet och genomförandet. Läs mer om entreprenad här.


Hur går vi vidare?

Vill du veta mer? Boka in ett kort telefonmöte med en av våra säljare så kan de berätta mer om hur vi kan hjälpa er med kompetensförsörjningen på ert företag. 


Vill träffa oss?

Boka in ett möte så kommer en av våra säljare ut till er, eller så är ni varmt välkomna till ett av våra kontor.